Instituut

Aline

  • voedingsadvies

Laser epilatie

Ongewenste haargroei?

 
Laser epilatie: doeltreffend en veilig met de medische Light Sheer Diode Laser voor aangezicht, oksels, bikinilijn, borst, armen, rug en benen.
 
Eindelijk de perfecte oplossing!
 
Laserontharing is vandaag een ervaarde en bewezen techniek. Een aantal wetenschappelijke onderzoeken bewijzen op een afdoende manier dat ongewenste haren zeer efficiënt en op een betrouwbare en comfortabele manier kunnen worden verwijderd. Bovendien worden de huidtextuur en kwaliteit door de laserbehandelingen verbeterd. In principe kunnen alle lichaamsdelen met haargroei behandeld worden.
 
 
BEHANDELINGSSESSIES
 
Elk haar doorloopt drie ontwikkelingsfasen:
 
  • Actieve groei of anagene fase: Tijdens deze fase is er pigment of melanine aanwezig rond de haarwortel.
  • Regressieve fase of catagene fase: Periode van 2 weken, waarbij een actief haar overgaat in de rustfase. Het haar stopt met groeien.
  • Rustfase of telogene fase: Periode van ongeveer 6 weken waarna de haren spontaan zullen uitvallen en een nieuwe groeicyclus of actieve fase start.

 

De laserstraal is het meest actief in de anagene fase. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de anagene fase bevinden, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk om van een permanente ontharing te kunnen spreken.
 
De laserkuur bestaat uit gemiddeld 5 tot 8 behandelingen (afhankelijk van te behandelen gebied). Een optimaal resultaat wordt gewoonlijk over 1 jaar bereikt.
 
Per puls worden meerdere haarzakjes in een gebied van zo'n vierkante centimeter behandeld.
 
 
WETENSCHAPPELIJK ONDERZOCHT
 
De methode is wetenschappelijk onderbouwd op basis waarvan de Food and Drug Administration (FDA) de goedkeuring heeft verleend voor de term permanente haarreductie.
 
Deze approval wordt alleen verstrekt aan apparaten, waar middels een klinische studie op de lange termijn is aangetoond, dat het haar permanent is verwijderd.

Privacyverklaring  |  Design by: Web-Grafic